07/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Actualiteiten sociale zekerheid en riskmanagement

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 7 juni tot 11 juni staat in het teken van De ernstig zieke werknemer, serious business

Marjol Nikkels (directeur CS Opleidingen) praat je binnen een uur bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid. Marjol behandelt de laatste stand van zaken van onderwerpen, denk o.a. aan:

  • Commissie Regulering van Werk
  • Stand van zaken wet DBA (Zelfstandig of niet)
  • Wet vereenvoudigde banenafspraak
  • Regeling compensatie transitievergoeding
  • Premiedifferentiatie in de WW
  • Premiedifferentiatie Arbeidsongeschiktheidsfonds (Aof)
  • Premiedifferentiatie Werkhervattingkas
  • Riskmanagement sociale zekerheid in organisaties

Spreker Marjol Nikkels 
Marjol is specialist sociale zekerheid en directeur van CS Opleidingen. Dit is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Met name waar het gaat om verzuim en arbeidsongeschiktheid. Marjol staat bekend om haar grote praktische kennis van sociale wetgeving en inkomensverzekeringen. Ze geeft les, spreekt geregeld op congressen en schrijft artikelen voor vaktijdschriften. Ook heeft ze diverse boeken geschreven over haar vakgebied. 

Programma

15:45 uur Digitale inloop
16:00 uur Start online bijeenkomst
17:00 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners