02/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Vanuit huis werken in de zorg

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 31 mei tot 4 juni staat in het teken van Dossier thuiswerken.

Op een gezonde manier thuiswerken in coronatijd in de zorgsector. Hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor, dat jij als opdrachtgever, op de juiste manier omgaat met jouw professionals? Met name in deze belastende tijd voor de zorg is van belang jouw professionals op de juiste manier te ondersteunen.

Klaasje Oosterloo en Suzanna Quaaden voorzien je tijdens deze online bijeenkomst van actuele tips en tricks over het thuiswerkbeleid in de zorg.  

Over de sprekers
Klaasje Oosterloo, oprichter van Zorgzorro (2016); ‘Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan.”

Suzanna Quaaden van Minoscribo is werkzaam als managementondersteuner en klachtenfunctionaris. In 2011 is de samenwerking tussen Klaasje en Suzanna ontstaan en heeft deze zich steeds verder ontwikkeld. "Als rechterhand van Klaasje vanuit Oosterloo Interimmanagement en sinds 2016 ook voor Zorgzorro BV verricht ik op vele fronten ondersteunende diensten die ten goede komen van de Zorgzorro professionals van Zorgzorro."

Programma

15.45 uur Digitale inloop
16.00 uur Start online bijeenkomst
17.00 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners