02/07
2020

ONLINE - Van stress in je organisatie naar een mindfit cultuur

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Midden-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Het creëren van de beste werkomstandigheden is voor elke organisatie van belang. De uitdaging is om vorm te geven aan wat we verstaan onder vitaliteit. Een belangrijk onderdeel is de mate waarin medewerkers mindfit zijn, en hoe de organisatieprocessen dit ondersteunen. We zijn van nature gewend om continu te ‘doen’, en dit is nou precies het probleem. Door het toepassen van mindful basisprincipes in je organisatie kun je zowel de stress verlagen als de resultaten verhogen. In deze sessie gaan we dan ook in op de manier waarop een mindfit bedrijf zowel de vitaliteit als bedrijfsresultaten ten goede kan komen. Ook beantwoorden we de vraag op welke manier je een cultuur creëert waarin medewerkers zelf de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de eigen vitaliteit.

Tijdens de sessie leer je via voorbeelden uit te praktijk wat een mindfit organisatie is. Je ontvangt praktische tips en tricks die je voor jezelf kunt gebruiken, of toe kunt passen binnen je afdeling/ team. Wil je weten hoe je door de kracht van mindfulness vitaliteit kan verhogen? Dan zien we je graag tijdens de sessie op 2 juli! 

Over spreker Helena Blum
Helena Blum is oprichtster van All Happy Companies en ruim 8 jaar onderneemster binnen het domein van strategische communicatie en vitaliteit. Ze heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en methodenleer. Ze heeft ruim ervaring met het opzetten van vitaliteitsbeleid binnen organisaties en de transformatie van breinvolle naar breinfitte teams. Ze ondersteunt organisaties in het creëren van een optimale werk- en leeromgeving via strategische vitaliteits- en mindful power trajecten, vitaliteitsadvies, teamsessies en individuele ontwikkeltrajecten.

Programma

16.30 uur Welkom
16.45 uur Start presentatie
18.00 uur Start vragen
18.15 uur Afronding

Deelname aan deze online bijeenkomst geeft je inzicht in het belang van een (stress)vrije organisatie en geeft je een kijkje in de keuken van een mindful power traject. Je krijgt (direct toepasbare) praktische handvatten voor stressreductie op individueel, proces-, en organisatieniveau. 

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jan Willem Menkveld (menkveld@menkveldadvocatuur.nl) of Juliëtte Reinders (juliette.f.reinders@gmail.com). 

Kosten:
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners