15/10
2018

NVP presenteert nieuwe strategie én nieuwe identiteit

Kom 26 november naar de ALV met speciale aandacht voor branding.
NVP presenteert nieuwe strategie én nieuwe identiteit
 
De wereld om ons heen verandert al jaren in rap tempo. Er komt veel op ons af. Ontwikkelingen die gevolgen hebben voor hoe organisaties opereren en voor HR. We horen van leden en HR-professionals een groeiende behoefte aan een netwerk waar ze van collega’s kunnen leren en hun kennis kunnen vergroten. Als beroepsvereniging kan de NVP daar een relevante rol in spelen. De afgelopen maanden heeft het bestuur een nieuwe visie ontwikkeld op wat we leden, HR Professionals en partners willen bieden voor professionele en vakontwikkeling.
We nemen daarom een ambitieuze stap richting de toekomst en daar hoort ook een nieuwe identiteit bij. We hebben onze branding eens flink opgeschud!
 
We vinden dit een speciaal moment waard. Daarom hebben we deze Algemene Ledenvergadering uitgebreid met een programma over het belang van (employer) branding. We sluiten af met het nieuwe NVP-verhaal, als netwerk voor HR-professionals en onthullen de nieuwe NVP-identiteit.

Nieuwsgierig naar het nieuwe NVP? Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jouw reactie. Deze avond is natuurlijk voor onze leden maar ook voor alle ambitieuze, betrokken HR-professionals. Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom bij het Employer Brand programma.

Meer informatie

Onze partners