28/06
2016

HR Live, de jaarmarkt voor HR! 11 oktober 2016

Voor NVP-leden bedraagt de toegangsprijs voor HR Live 2016 geen € 75 maar slechts € 50. Een klein prijsje voor dit grootse HR-evenement. Ben je werkzaam in een organisatie met aantoonbaar 100 werknemers of meer dan is de toegang zelfs helemaal gratis.

 


Voor organisaties zijn het turbulente tijden. Het tempo van nieuwe technologische en maatschappelijke ontwikkelingen voltrekt zich in een duizelingwekkende vaart. Hierdoor bevinden organisaties zich in een permanente staat van verandering waarin vanzelfsprekendheden niet meer bestaan.

In een dag weer helemaal bij!
Deze veranderingen zijn van grote invloed op de inrichting van organisaties. Grote uitdagingen voor HR dus. Hoe bereid jij je daarop voor? Een bezoek aan HR Live helpt je daarbij. Op HR Live heb je de keuze uit wel 100 workshops over hoe je op deze trends en ontwikkelingen in kunt spelen. Zo ben je in een dag weer helemaal up-to-date.

Thema’s workshops
Belangrijke thema’s dit jaar zijn duurzame inzetbaarheid, organisatieverandering, innovatie, opleiden, strategisch personeelsmanagement, recruitment, assessment en talent management, om er maar een paar te noemen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele wijzigingen in wet- en regelgeving die een flinke stempel drukken op de werkzaamheden van uw afdeling.

Netwerken
Centraal op HR Live staan kennisdeling, netwerken en het onderling ontmoeten. Zo ontmoet je op HR Live collega’s uit andere organisaties en kun je jouw netwerk uitbreiden. Ook is HR Live uitermate geschikt om kennis te maken met (nieuwe) leveranciers van HR-diensten en -producten.

Leuk cadeau
Voor elke bezoeker hebben we ook een leuk cadeau. Na afloop van HR Live ontvangen alle bezoekers het nieuwste onderzoeksrapport HR Trends ter waarde van € 29,95 geheel gratis als digitaal bestand. HR Trends is het grootste HR-onderzoek onder interne en externe HR-professionals in Nederland van Performa, Berenschot en ADP Nederland.

NVP als medeorganisator
Natuurlijk is NVP als medeorganisator aanwezig op HR Live. Niet alleen met een meet & greetplek waar je terecht kan met je vragen, maar ook met inhoudelijke bijdragen. Die zijn nu nog in de maak. De inhoud ervan zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken.

Toegang
Als NVP-lid bedraag de toegangsprijs geen € 75, maar slechts € 50, exclusief btw (vergeet dan niet in het actiecodeveld je lidmaatschapsnummer te vermelden). Dat is nog altijd vele malen goedkoper dan andere aanbieders van HR-evenementen. Ben je werkzaam in een organisatie met aantoonbaar 100 werknemers of meer dan is de toegang zelfs helemaal gratis.

Een bezoek aan HR Live loont! Reserveer daarom in je agenda, dinsdag 11 oktober, HR Live, Fokker Terminal Den Haag. Ga snel naar de website om je in te schrijven. Vergeet dan ook niet je HR-collega’s meteen in te schrijven, dat kan in een moeite door. 

Tot ziens, tot HR Live!

Onze partners