14/12
2016

Je NVP-lidmaatschap wordt nog meer waard!

Het NVP-lidmaatschap wordt in 2017 nog meer waard. Onze secties en afdelingen organiseren het hele jaar door sessies waarop kennisdeling en innovatie in het HR-vak centraal staan. Vanaf volgend jaar gaan we die koppelen aan bijzondere culturele, muzikale en sportieve evenementen.

Waarom? Omdat we blij zijn dat je lid bent van de NVP en daarvoor graag iets terugdoen. Soms in de vorm van korting op de toegangsprijs, soms door ervoor te zorgen dat er voor onze achterban kaarten beschikbaar komen waar je anders lastig aan kunt komen. We koppelen de evenementen altijd aan een inhoudelijk thema, zodat jij 2 vliegen in 1 klap slaat: kennis halen en naar een concert of voorstelling met collega HR-professionals.

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan het jaarprogramma, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten… Wat dacht je van cabaretier Peter Pannenkoek, een concert van Anouk in de Ziggo Dome, de voorstelling Je suis Ali van Ali B, Soldaat van Oranje en het concert van Robbie Williams? Hou de NVP-website en nieuwsbrief goed in de gaten voor het laatste nieuws en reserveer tijdig je kaarten. Want, op = op!
 

Onze partners