11/06
2017

Alice Diels nieuwe voorzitter NVP

De Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) heeft op 12 juni 2017 Alice Diels benoemd tot haar nieuwe voorzitter. 

Alice Diels (46) werkte eerder bij Post NL en Nuon. Sinds februari van dit jaar is zij HR-Directeur Nederland bij Sodexo. Sodexo opereert met 425.000 medewerkers in 80 landen en is de 18e grootste werkgever van de wereld.

Zij heeft naast sociaal beleid in ondernemingen, belangstelling voor marktveranderingen en de consequenties voor medewerkers die daarmee gepaard gaan.

Alice Diels is lid van de NVP. “Ik voel me thuis binnen de NVP vanwege mijn passie voor het HR-vak. We zijn professionals onder elkaar.” Alice Dielst neemt de rol van voorzitter over van Job Voorhoeve (partner bij Amrop Executive Search) die na anderhalf jaar interim voorzitterschap aftreedt. “Ik stap op een goed rijdende trein. Er ligt een prima strategisch plan voor de komende tijd. Ik zie de uitdaging in het verder vormgeven van een overkoepelend platform voor HR-Nederland. De essentie voor mij is om samen met betrokken bestuurscollega’s en actief geëngageerde verenigingsvrijwilligers, de NVP stevig op de kaart te zetten als de verbindende factor voor HR Nederland.”

Naast de benoeming van de nieuwe voorzitter heeft de Algemene Ledenvergadeing van de NVP ook Mey Mey Wijsenbek (HR manager Shell), Jelderik Schutz (Manager Talent & Leadership Development - ‎Royal Schiphol Group) en Herman Rolfers (director Global HR Technology & Solutions Heineken) benoemd als bestuurslid.

Onze partners