27/09
2017

Marjolein ten Hoonte en Reinier Castelein op één podium is maximale Food For Thought.

Hoe lees jij morgen de krant?       

Met het NVP Future event van 28 september jl, wil de NVP HR professionals inspireren over de toekomst van werk. Tijdens het event  staat welzijn voor iedereen centraal en gaat het over de contouren van het werken van morgen. Over een zoektocht naar een nieuwe definitie van de betekenis van werk in onze samenleving en van de relatie die wij mensen hebben tot ons werk.  

Volgens Reinier Castelein,  voorzitter van De Unie,  vakbond voor midden en hoger personeel,  is er in de participatiesamenleving ruimte voor welzijn voor iedereen.

”In een gezonde samenleving komt iedereen tot zijn recht, ongeacht leeftijd of afkomst, baan of geen baan. Dat is mogelijk als we de samenleving anders organiseren en weer waarde toekennen aan dat wat werkelijk belangrijk is''.  Volgens hem zijn de oude definities van werk en inkomen aan vernieuwing toe en vragen om innovatief beleid.  “Dit nieuwe tijdperk biedt volgens Castelein kansen voor een volwassen participatiesamenleving”.

Marjolein ten Hoonte haakt aan op het betoog van Reinier Castelein en laat weten:  “De samenleving verandert en de waarheid van vandaag over werk geldt niet voor morgen!”

Lees verder....

Onze partners