25/02
2018

CHRP workshop: hulp bij certificeren

Op 8 maart organiseert CHRP een workshop 'hulp bij CHRP certificering'. Je krijgt uitleg over de eisen en wordt geholpen bij het vullen van jouw dossier en het aanvragen van een beoordeling. Er is een mogelijkheid om een ochtend- of een middagworkshop te volgen. Deelnemers van beide sessie zullen elkaar ontmoeten bij een gezellige lunch. Voor deelname aan deze workshop betaal je een kleine bijdrage, dit is inclusief lunch en drankjes tijdens de workshop. Aanmelden via www.nvp-plaza.nl/agenda

Wil jij je verder professionaliseren?
Als HR professional weet jij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke groei en professionele ontwikkeling binnen je vakgebied is. Het NVP ondersteunt je daar graag in. Daarom is het sinds 2014 mogelijk je te toetsen aan de kwaliteitsnormen van de beroeps- en gedragscode voor P&O. Deze gedragscode is in het leven geroepen om bij te dragen aan de kwaliteit van HR specialisten. De HR Certificering (CHRP) is een logisch vervolg daarop. Het geeft duiding aan kennisniveau en werkervaring en stimuleert en garandeert daarmee de professionalisering van het vak.

Binnen een club van ambitieuze HR professionals zoals de NVP, willen steeds meer leden zich CHRP certificeren. Het aantal aanmeldingen neemt dan ook toe! Een goede ontwikkeling, die we graag een extra stimulans geven:

Ben je lid van de NVP en ga je in 2018 op voor je CHRP-certificering? Mail  je CHRP certificaat vóór 1 januari 2019 aan info@nvp-plaza.nl (onder vermelding van je bankgegevens) en wij maken de inschrijfkosten van € 150,- aan je over.

Professionaliseren, wie wil dat nou niet! We zien je inschrijving graag tegemoet!

Meer informatie? Ga naar www.CHRP.nl

Onze partners