11/03
2020

NVP Jaarcongres 'Van Digitaal naar Mensentaal'

Locatie
OBA Amsterdam Oosterdokskade 143 1011 DL Amsterdam
Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Seniors, Young Professionals, Professionals
3 PE

De NVP organiseert op 12 maart 2020 voor de derde keer op een rij het NVP-congres. Deze keer staat het congres geheel in het teken van Digitalisering.

Wil jij weten hoe technologie de functie van HR efficiënter maakt?
De enorm groeiende ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën hebben grote impact op de wijze waarop HR functioneert binnen de organisatie. Op het NVP-congres ‘Van Digitaal naar Mensentaal’ krijg je heel veel praktische ervarings- en kennisupdates, dus een must voor iedereen die het HR-vak serieus neemt.

Wat kun je verwachten?

  • Keynote spreker prof. Claartje ter Hoeven - professor ‘Organizational Dynamics in the Digital Society.’ In deze multidisciplinaire leerstoel kijkt zij samen met collega’s van Psychologie, Sociologie en Bestuurskunde naar hoe digitale technologieën invloed hebben op hoe we werken, organiseren en besturen. Het doel van het onderwijs- en onderzoeksprogramma is inzicht krijgen in de mogelijke gevolgen van digitale technologieën voor de kwaliteit en organisatie van werk.

    Over de keynote:
    In haar keynote gaat Ter Hoeven in op hoe digitale technologieën ons werk veranderen. De nadruk zal niet liggen op de vraag of er in de toekomst meer of minder werk zal zijn, maar wat technologie, zoals kunstmatige intelligentie, robotisering en platformisering, doet met de kwaliteit van werk.

  • Keynote spreker Marie Claire Aarts - oprichter Urban Popup en jurist die de klappen van de zweep kent als het om innovatie gaat; een innovator die de juridische context begrijpt van disruptieve technologieën, zoals blockchain en smart contracts. De lezing van Marie Claire luidt als volgt: ‘De werkplek onder surveillance - komt het Aziatisch model naar Nederland?'
  • Twee workshoprondes: de eerste ronde belicht de Tech-kant met onderwerpen als People Analytics, Blockchain en Digitalisering die leidt tot menselijker werk. De tweede ronde gaat in op de Touch-kant van digitalisering met onderwerpen als Total Workforce Management, Zelfbeoordelingen, Ethiek en Talentmanagement in het digitale tijdperk. Je volgt de workshops die voor jou interessant zijn. Het is niet nodig je vooraf aan te melden voor een workshop. 
Programma
09:15 – 10:00Inloop en registratie
10:00 – 10:30Welkom door voorzitter NVP en introductie dagvoorzitter
 Toelichting thema door dagvoorzitter
10:30 – 11:00De invloed van technologie op de kwaliteit van werk
 Claartje ter Hoeven,  Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
11:00 – 11:30De werkplek onder surveillance - komt het Aziatisch model naar Nederland?
 Marie Claire Aarts, Urban Popup
11:45 – 12:30Workshopronde TECH
12:30 – 13:30Lunchpauze
13:30 – 14:15Workshopronde TOUCH
14:30 – 15:15Het vraagstuk waar leiders van morgen voor staan
 Mascha de Wildt,  IgniteCompany
15:15 – 15:45Terugblik door de dagvoorzitters
15:45 – 16:30Borrel en gelegenheid tot netwerken

Klik hier voor het volledige programma met meer inhoudelijke informatie. 

Locatie
OBA Amsterdam Oosterdokskade 143 1011 DL Amsterdam
Meer informatie

Earlybird kortingen voor jouw collega’s of relaties
Voor leden van het NVP-netwerk is deelname aan het jaarcongres kosteloos.
Neem je je collega’s of netwerkrelaties mee en zijn zij nog niet aangehaakt bij het NVP netwerk, dan bieden we hen een aantrekkelijke early bird korting*.

Bij inschrijving tot en met 31 januari 2020 is de prijs slechts € 134,- exclusief btw p.p.!
Na 31 januari 2020 is de congresprijs voor niet-NVP-leden € 199,- exclusief btw p.p.

*(kortingen gelden alleen voor inschrijvingen tot en met 31 januari 2020)

Annuleringsregeling

Je kunt je tot donderdag 5 maart 2020 12.00 uur kosteloos afmelden via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor afmeldingen binnen een week voorafgaand aan het congres en no-show brengen wij € 199,- exclusief btw in rekening.

Onze partners