Logo

Partners

Een partnerschap werkt twee kanten op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Organisaties die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en de eigen organisatie willen versterken met de onze.

Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te inspireren middels een NVP-partnerschap. Kennismaken begint met een mail naar het NVP Netwerksecretariaat of bel ons op 033 247 34 81.


hway logoHemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie, evaluaties en non- executive search. Zij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden.​ Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.

SkillsTown Logo transparantSkillsTown heeft de ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten zij daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.


2. AIHR Primary Logo"AIHR is the place to learn the skills you need to advance your career and remain relevant in the ever-changing digital HR landscape. They offer the most comprehensive program of accredited Digital HR & Analytics courses available worldwide and are a proud supplier of over 325 Fortune Global 500 companies." 
Al het aanbod is in het Engels, maar dat is voor jou als moderne HR-professional vast geen probleem. Als NVP-lid krijg je standaard 20% korting op het aanbod. Bekijk het interessante aanbod en meld je aan!


DUO

DUO Market Research helpt u met het in beeld brengen van de tevredenheid, bevlogenheid en loyaliteit van medewerkers. En biedt ondersteuning bij het vervolg: wat gaan we wel en niet aanpakken (vanuit het perspectief van de medewerkers) en hoe dan? Zij bieden verschillende diensten/onderzoeken: (breed) Medewerkersonderzoek, Compact Medewerkersonderzoek, Themaonderzoek (werkdruk, inclusie en diversiteit, interne communicatie, persoonlijke ontwikkeling, e.d.) en Pulse metingen. Ze gaan graag ook met u op zoek naar welk onderzoek (of welke mix van onderzoeken) het beste bij uw organisatie past.


Effectory_Logo_horizontalEffectory is dé toonaangevende oplossing voor medewerkersfeedback in Europa. Met het platform van Effectory kunnen HR- en managementafdelingen bij elke stap van de employee journey medewerkersfeedback verzamelen. Deze feedback wordt omgezet in people analytics, waarmee organisaties hun strategieën voor productiviteit, bevlogenheid en personeelsbehoud kunnen verbeteren. HR is nu meer dan ooit een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie. Daarom is deze feedbackoplossing speciaal ontworpen voor strategische HR-teams.


020-220101 logo brightmine_logo_full_color_primary (3)Brightmine (voorheen XpertHR) deelt alle HR-wetgeving, arbeidsmarkt- en cao-data, analyses en expertise met haar abonnees. De missie van Brightmine is om HR in haar kracht te zetten met nieuwe kennis, tools en datagedreven oplossingen die risico’s verlagen, talentstrategieën versterken en daarmee de impact van HR vergroten. Versterk je HR-team als nooit te voren met de oplossingen van Brightmine! 


NOBCO 22 Aff. EMCC groot@4x-100NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaching in Nederland. Organisaties die samenwerkingen met een of meer coaches zoeken, hebben de keus uit een enorm aanbod. NOBCO helpt bij het maken van de juist keus. Want kies je voor een gecertificeerd NOBCO-coach dan kies je voor een professionele coach.


Sympa_Red_RGBSympa is een digitale multi-country HR-oplossing en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het helpen van internationale organisaties. Goede technologie geeft organisaties de kracht om hun potentieel volledig te benutten. Met Sympa kun je al jouw HR processen, kritische personeelsgegevens en KPI's op nationaal en mondiaal niveau onderbrengen in één systeem. Ongeacht de complexiteit. Sympa biedt je flexibiliteit bij het inrichten van jouw HR-processen, internationalisering, databeveiliging en compliance. De volledig aanpasbare HR-oplossing geeft je inzicht, overzicht en transparantie in alle werknemersgegevens en KPI's. Tenslotte helpt Sympa je met het automatiseren van routinematige HR-taken. Kortom een HR-oplossing die zich aanpast aan jouw specifieke processen, in plaats van andersom. Daarom vertrouwen wereldwijd meer dan 1000 internationale organisaties op Sympa als de veilige en vertrouwde basis voor hun HR-activiteiten.


AWVN_Logo_Blue_CMYK-PMS_300dpiAWVN behartigt als grootste werkgeversvereniging van Nederland de belangen van leden voor een werkgeversvriendelijk sociaal-economisch klimaat. NVP-leden mogen dankzij deze samenwerking tegen ledentarief deelnemen aan geselecteerde trainingen van AWVN en mag NVP in overleg een beroep doen op AWVN specialisten als expert of spreker.


bob_logo_round_cherry_bg_url

Het HR-platform bob is een one-stop-shop voor alles wat met HR te maken heeft. Dit platform staat centraal in het HR-ecosysteem, is volledig aanpasbaar en groeit mee met je organisatie. HiBob kan binnen de kortste keren worden geïmplementeerd om communicatie, samenwerking en connectiviteit te ondersteunen voor betere betrokkenheid, productiviteit en resultaten in je organisatie. Bob geeft managers toegang tot data en inzichten waarmee managers effectiever leiding kunnen geven en processen kunnen stroomlijnen. Bob automatiseert voor HR veel kernprocessen, biedt meer overzicht en zichtbaarheid van de bedrijfsactiviteiten en brengt alle HR-gegevens bijeen in een veilige, gebruiksvriendelijke omgeving. Bob biedt de tools en de informatie die medewerkers nodig hebben om verbinding te maken, zich verder te ontwikkelen en te groeien.


Civas logo smal

Civas Assessments heeft in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam het Integraal PersoonlijkheidsProfiel (IPP) ontwikkeld. Dit is een online onderzoek naar persoonlijkheid en gedrag, dat aantoont hoe effectief iemand in een organisatie en een team kan functioneren. Het resultaat van het onderzoek kan de basis zijn voor in- en externe selectie en voor persoonlijke loopbaanontwikkeling. Je kunt het IPP ook goed gebruiken bij reorganisaties en voor het vergroten van de effectiviteit van teams.


Octagon AdviesYour Identity is de analysetool van Octagon advies. Aangezien Octagon de onderlinge relaties centraal stelt in organisaties is de mogelijkheid van het inzetten van “Your Identity”, om inzicht te krijgen in de status van de onderlinge verhoudingen, een zeer nuttige eerste stap. Het inzetten van deze tool biedt de mogelijkheid om de onderliggende oorzaken bloot te leggen van de afname van de activiteiten die bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Als een organisatie probeert problemen aan de menskant op te lossen dan betreft het vaak “de symptomen” van het probleem. De onderliggende oorzaken laat men ongemoeid en dat is ook wel begrijpelijk omdat dit onderlinge verhoudingen betreft die onbewust tot stand komen! Your Identity geeft inzicht in deze onbewuste verhoudingen waardoor er gericht aan de ontwikkeling van het onontgonnen potentieel van deze relaties gewerkt kan worden.


RemoteLogo_V_purpleRemote ondersteunt bij het wereldwijd eenvoudig werven, managen en betalen van werknemers. En met het landspecifieke pakket van Remote bied jij je werknemers gelijkwaardige en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De teams van Remote staan op elk continent voor je klaar om proactief alle procedures voor je te beheren en verbeteren. Omdat zij activiteiten in de landen nooit uitbesteden aan derden handhaven zij een hoogwaardige kwaliteit en lage risico’s. Remote: het enige global HR-platform dat je nodig hebt!

Studieverenigingen

NVP heeft ook een aantal samenwerkingen met HRM-studieverenigingen. Daarmee willen wij de leden van deze verenigingen de gelegenheid bieden om alvast aan hun netwerk te bouwen en in aanraking te komen met de praktijk. En andersom delen zij informatie over wat er leeft en speelt bij studenten en Young Professionals: voor ons zeer waardevol!


Ergasia partner logoOp 24 oktober 1994 is ‘P&O Team 7′ opgericht als studievereniging van de opleiding Personeel & Arbeid. Door een veranderde richting van de studie, die tegenwoordig HRM heet, gaat deze vereniging sinds 2007 door het leven als ‘Studievereniging Ergasia’. Ergasia is een vereniging voor en door studenten en stelt als doel om het contact tussen studenten te versterken en het reguliere studieprogramma te verbreden met leuke studiegerelateerde en sociale activiteiten.

logo HR ConnectedHR-Connected is de studievereniging van de opleiding Human Resource Management van de Rotterdam Business School. Gevestigd in hartje Rotterdam geeft HR-Connected studenten de kans om meer uit hun studie te halen door middel van netwerken, stages, bedrijfsbezoeken en borrels. Het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling en professionele identiteit van de student centraal, dit uiteraard in combinatie met onze bijdrage aan een onvergetelijke studententijd.


Logo IngeniumLSV Ingenium is de studievereniging HRM van de Hogeschool Leiden. Ingenium is de Latijnse vertaling van talent. LSV Ingenium  staat voor verbinden van talent en het verrijken van de studietijd van haar studenten. Haar missie is het behartigen van de belangen van Human Resource Management studenten en het versterken van de binding met de opleiding, alumni, het beroep én elkaar.LSV Ingenium biedt faciliteiten aan die gericht zijn op de bevordering van de studie- en studentbeleving. 

Wil je jouw organisatie of studievereniging ook graag aan de NVP verbinden?
Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Onze partners