Logo

Partners

Een partnerschap werkt twee kanten op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Organisaties die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en de eigen organisatie willen versterken met de onze.

Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te inspireren middels een NVP-partnerschap. Kennismaken begint met een mail naar het NVP Netwerksecretariaat of bel ons op 033 247 34 81.


Effectory helpt organisaties met het verzamelen en Effectory_Logo_horizontalbenutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werkt Effectory met 150 gedreven collega’s om wereldwijd organisaties leuker en succesvoller te maken. 


hway logoHemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie, evaluaties en non- executive search. Zij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden.​ Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.

Quaestus-ELQuaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed  aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven


Tasper_logo_2.0Met 20 jaar ervaring is Tasper dé leverancier voor organisaties die technologie wil gebruiken om de medewerker centraal te stellen. Software en advies gericht op het succesvol implementeren en communiceren van moderne beloning is de basis van onze dienstverlening. Tasper was in 1998 de eerste onafhankelijke aanbieder van software voor flexibele arbeidsvoorwaarden en heeft van daaruit aan de wieg gestaan van het keuzebudget zoals dat nu door veel bedrijven en in veel cao’s is ingevoerd. Sinds 2015 houdt Tasper zich bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van Employee Experience en ontwikkelen we praktische oplossingen die de medewerker centraal stelt.


SkillsTown Logo transparantSkillsTown heeft de ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten zij daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.


logo Relesys

Relesys ontwerpt apps die alle communicatie, dagelijkse werkzaamheden en training van jouw organisatie verzamelt in één oplossing, waardoor deze op elk moment gemakkelijk toegankelijk is voor alle medewerkers. Ze stemmen het platform af op jouw behoeften, integraties en de visuele identiteit van jouw merk. Een greep uit de mogelijkheden: door specifieke informatie op specifieke groepen medewerkers te richten, kunt je je communicatiestromen structureren en ervoor zorgen dat iedereen up-to-date en goed geïnformeerd is. en je kunt je medewerkers digitaal onboarden en een boeiende onboarding-reis bouwen met gamification, die alles omvat van pre-boarding, onboarding, persoonlijke training, evaluatie en feedback. En de app maakt het mogelijk om datagedreven beslissingen te nemen en strategieën te implementeren om de algehele productiviteit van jouw organisatie te verhogen.

Talent.com LOGO_HD_4KTalent.com verbindt de wereld met werk en is de snelst groeiende vacaturesite te wereld.
Het doel van Talent.com is om werkzoekenden de grootste selectie banen te bieden die aansluiten bij hun vaardigheden en ambities.Daarnaast bieden zij werkzoekenden een salarisvergelijker en een bruto-netto calculator.


2. AIHR Primary Logo"AIHR is the place to learn the skills you need to advance your career and remain relevant in the ever-changing digital HR landscape. They offer the most comprehensive program of accredited Digital HR & Analytics courses available worldwide and are a proud supplier of over 325 Fortune Global 500 companies." 
Al het aanbod is in het Engels, maar dat is voor jou als moderne HR-professional vast geen probleem. Als NVP-lid krijg je standaard 20% korting op het aanbod. Bekijk het interessante aanbod en meld je aan!


Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden?
Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Deel via:

Onze partners