10/03
2021

ONLINE - NVP aan tafel “Zo gaat werk in 2021 veranderen”

Locatie

Je kunt online aan dit gesprek deelnemen. Je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst meer informatie hoe je kunt deelnemen.

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Op 10 maart gaat het live ‘NVP aan tafel' gesprek over:
Zo gaat werk in 2021 veranderen. En de lessen die we hebben kunnen leren van afgelopen jaar.

De feiten en cijfers die inmiddels zijn verzameld worden toegelicht door experts dr. Mirjam Baars en mr. Anne Megens.

Want na onzekere tijden moet je nu weer creatief zijn. Nieuwe oplossingen bedenken voor dagelijkse problemen. Met je managementteam nieuwe kansen ontdekken voor je organisatie. Maar hoe doe je dat en waar baseer je je keuzes en acties op? Tafelheer Arjen Banach, experts Mirjam Baars en Anne Megens, leggen de lessen van 2020 en de trends 2021 op tafel en beantwoorden vragen.
Blok dus je agenda en zorg dat je erbij bent op 10 maart om 15.30 uur waar gesproken wordt over: 

  • Talentontwikkeling: welke methodes zijn er voor talentontwikkeling na corona?
  • Thuiswerken voor gevorderden: hoe gaat remote werken echt werken?
  • Van overleven naar leven: hoe staat het met de werk-privé-balans?
  • kritischer kijken naar contracten: wat kan, mag en ga je hierin anders doen dan in 2020? 
  • Hoe staat het met de interne wendbaarheid van jouw organisaties?

Napraten en je netwerk ontmoeten? Dan kan bij NVP ook online. NVP bestuursleden Petra van der Vlist en Erwin Broeders ontmoeten je graag in het nagesprek (van 16.30 tot 17.00 uur) 

Het gesprek staat onder leiding van Arjen Banach. Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek 'Organisatievibe' over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Aanschuiven aan tafel zullen dr. Mirjam Baars en mr. Anne Megens
Dr. Mirjam Baars is gespecialiseerd in talentontwikkeling en voert ruim 20 jaar het Nationaal Onderzoek  Talentontwikkeling uit. Op basis van dit onderzoek bespreekt zij de HR-trends voor 2021. Hoe kun je je als HR-professional optimaal voorbereiden op de toekomst? Welke skills moet je hiervoor ontwikkelen?

Mr. Anne Megens is coördinator Beleid bij AWVN. AWVN is de grootste werkgeversvereniging van Nederland en is vooral bekend als adviseur op het terrein van arbeidsvoorwaarden en cao’s. Als coördinator Beleid slaat Anne een brug tussen de beleidsmakers in Den Haag en de praktijk van de werkvloer. Ze houdt zich onder andere bezig met de toekomst van werk en van werkgeverschap. Eerder werkte ze in het hart van de polder, bij de Sociaal-Economische Raad. Ze studeerde af als arbeidsjurist en arbeids- en organisatiepsycholoog.

Programma

15.30 uur Start tafelgesprek
16.30 uur Einde tafelgesprek
16.30 uur Start interactieve sessie
17.00 uur Einde van 'NVP aan tafel'

Locatie

Je kunt online aan dit gesprek deelnemen. Je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst meer informatie hoe je kunt deelnemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Annuleringsregeling

 Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners