Logo

AKD Advocaten en Tasper nieuwe NVP-partners

AKD Advocaten en Tasper nieuwe NVP-partners

18 dec 2019
advocaten nvp.JPG

In deze laatste editie van NVP Magazine Update heten we twee nieuwe partners welkom. Met ingang van 1 januari 2020 komen AKD Advocaten en Tasper

In deze laatste editie van NVP Magazine Update heten we twee nieuwe partners welkom. Met ingang van 1 januari 2020 komen AKD Advocaten en Tasper, specialist in HR-software, de NVP-gelederen versterken.

AKD Advocaten
AKD Advocaten wil haar kennis graag delen met NVP-leden door het organiseren van kennissessies op het gebied van wetgeving, zoals de WAB en het pensioenakkoord. Houd de agenda dus in de gaten. AKD Advocaten heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Brussel en Luxemburg en biedt advies en ondersteuning op vrijwel alle rechtsgebieden.

Tasper
Bij Tasper vinden ze dat medewerkers zelf hun eigen wensen kenbaar moeten kunnen maken als het gaat om arbeidsvoorwaarden. Met Tasper Benefit Manager kunnen medewerkers hun voorwaarden en regelingen zelf kiezen én beheren. Tijdens het NVP Jaarcongres op 20 maart 2012, met als thema Digitalisering, is Tasper zeker van de partij. Tasper ontwikkelt software voor een optimale employee experience.

Onze partners