Logo

Perspectief vitaalste bedrijf van Nederland

Perspectief vitaalste bedrijf van Nederland

18 dec 2019
vitaalste bedrijf.jpg

Arbodienstverlener Perspectief uit Harderwijk mag zich sinds 17 december Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019 noemen.

Arbodienstverlener Perspectief uit Harderwijk mag zich sinds 17 december Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019 noemen. Algemeen directeur Wim Wijnholds en commercieel directeur Peter Wijnholds ontvingen deze prijs uit handen van olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband. Volgens de vakjury is vitaliteit bij Perspectief geen trend of iets wat je erbij doet, maar echt verweven in het DNA van het bedrijf. 

In totaal deden 120 bedrijven mee aan de wedstrijd. Zij vulden de Lifeguard Energy Scan in, aan de hand waarvan hun Net Vitality Score (NVS) is berekend. In de kern: welke bedrijven investeren het meest in het energieniveau van medewerkers en aan duurzaam toekomstperspectief. Denk hierbij aan een hogere betrokkenheid van medewerkers, minder verzuim en een betere teamsfeer. Uiteindelijk bleef Perspectief twee andere genomineerden voor: DPI Consultancy uit Halfweg en IT-bedrijf Xcellent uit Amersfoort. Volgens de jury geeft Perspectief als arbodienstverlener zelf het goede voorbeeld. Aan klanten, maar ook aan de eigen medewerkers. Er is aandacht voor vitaliteit in alle aspecten van de organisatie. Niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in hun strategie, cultuur en leiderschap. Daarom mag Perspectief zich Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019 noemen. Perspectief, een 18 jaar oud familiebedrijf, is een dienstverlener in arbeidsmobiliteit, arbodienstverlening en duurzame inzetbaarheid. Algemeen directeur Wim Wijnholds is blij verrast: “Het is een bevestiging dat investeren in vitaliteit loont. En nu willen we het uitrollen naar klanten. Zodat ook zij begrijpen dat investeren in dit onderwerp echt de moeite waard is.”

De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland, voor de zevende keer georganiseerd, is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, in samenwerking met Lifeguard en Intermediair.

Onze partners