Logo

NVP Kring Holland en de Haagse Hogeschool HRM: “Next Level” samenwerking

NVP Kring Holland en de Haagse Hogeschool HRM: “Next Level” samenwerking

19 feb 2020
NB week 6.jpg

Al jaren werken de NVP Holland en de HHS HRM samen. We organiseren een jaarlijkse sessie, 13 februari nog het zeer goed bezochte symposium MVO en

Al jaren werken de NVP Holland en de HHS HRM samen. We organiseren een jaarlijkse sessie, 13 februari nog het zeer goed bezochte symposium MVO en HRM, en 1 of 2 college tours, waarin HR directeuren hun kijk op het vak persoonlijk toelichten. Daarnaast nemen we deel aan de werkveldcommissie van de opleiding.

De opleiding HRM aan de Haagse Hogeschool is de afgelopen jaren vernieuwd en leidt de studenten op aan de hand van concrete praktijkopdrachten vanuit haar netwerk in de buitenwereld. Het is een soort “opdracht gestuurd onderwijs”. De kern hiervan is dat er gewerkt wordt met en voor externe opdrachtgevers.

Hier hebben we samen onze “Next Level” samenwerking gevonden. Wij gaan de opleiding HRM helpen met relatiemanagement, met andere woorden: het binnenhalen van praktijkopdrachten bij externe opdrachtgevers uit ons NVP-netwerk. Tevens zijn wij dit semester (begin maart) externe opdrachtgever voor 25 tweedejaarsstudenten binnen het thema “Talentontwikkeling”.

De opdracht omvat onderzoek naar de ontwikkelingen en de mate van digitalisering binnen de volgende 5 sub thema’s:

  • Recruitment,
  • On-boarding
  • Performance Management
  • Ontwikkeling
  • Loopbaan

Om specifiek te zijn: wat is er al (oud en nieuw), wat komt er nog aan en wat betekent dat voor de HR competenties en rollen? De resultaten worden gepresenteerd in een whitepaper en daarna live toegelicht in een interactieve sessie met NVP Kring Holland.

Heeft u interesse om een praktijkopdracht in te brengen en uit te laten voeren door studenten van HHS HRM? Neem dan contact op met Jan Stok, NVP Holland. Bel: 06 558 53 066 of mail naar: jjlstok@outlook.com

Onze partners