Logo

Nieuws van het NVP front uit Noord Brabant!

Nieuws van het NVP front uit Noord Brabant!

4 mrt 2020
samenwerking nvp fontys.JPG

Tweeledig feestelijks nieuws:

Ten eerste: op 3 maart jl. heeft de afdeling NVP Noord Brabant weer een succesvol HR Café georganiseerd. (Over)volle bak, 

Tweeledig feestelijks nieuws:

Ten eerste: op 3 maart jl. heeft de afdeling NVP Noord Brabant weer een succesvol HR Café georganiseerd. (Over)volle bak, netwerken en een mini workshop op het thema: Schrijven op HR. Ook deze keer weer veel bekende maar zeker ook nieuwe gezichten! Onder de nieuwe gezichten ook twee studenten: Dennis Spier en Hajk Makarov van de HBO HR opleiding Hogeschool Fontys Eindhoven. Zij maken deel uit van het bestuur van studievereniging Source. Zij waren zo enthousiast over het HR Café, dat ze in samenwerking met de NVP Noord Brabant een HR Studentencafé op willen zetten in Eindhoven. Wij vinden dat fantastisch en gaan ze daarin ondersteunen.

En last but not least heeft het bestuur van de NVP Noord Brabant een samenwerkingsconvenant met Source (Studentenvereniging HR Fontys Hogeschool Eindhoven) getekend. Enkele highlights uit het convenant:

  • Studenten krijgen een volledig lidmaatschap voor € 30,- incl. btw! (Landelijke afspraak met NVP).
  • We gaan colleges verzorgen en waar mogelijk helpen met het curriculum.
  • Elkaar helpen met het invullen van stageplaatsen en afstudeeronderzoek plaatsen
  • Verder is de intentie getekend om een start te maken met het opzetten van een ‘buddy systeem’ van ervaren HR Professionals en HR Studenten. 

Onze partners