Logo

BELANGRIJK! Het NVP Jaarcongres van 12 maart wordt verplaatst!

BELANGRIJK! Het NVP Jaarcongres van 12 maart wordt verplaatst!

10 mrt 2020
geannuleerd.png

Hierbij moeten we je helaas informeren dat we vanwege het Coronavirus het NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal naar Mensentaal’ dat morgen zou plaatsvinden

Hierbij moeten we je helaas informeren dat we vanwege het Coronavirus het NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal naar Mensentaal’ dat morgen zou plaatsvinden (12 maart 2020) verzetten naar een nader te bepalen datum. We vinden dit ontzettend jammer, want met ongeveer 250 aanmeldingen en een sterk inhoudelijke programma beloofde het een mooie dag te worden.

Nu de inwoners van Noord-Brabant gevraagd zijn om hun sociale contacten te beperken en veel bedrijven hun medewerkers vragen niet meer naar bijeenkomsten toe te gaan, zijn veel van onze leden niet meer in de gelegenheid om deel te nemen. En we willen toch heel graag dat iedereen erbij kan zijn.

Zodra we een nieuwe datum hebben stellen we je uiteraard op de hoogte en hopen we je alsnog te mogen ontvangen. Indien blijkt dat je op deze nieuwe datum niet deel kan nemen wordt een eventuele reeds betaalde factuur uiteraard gecrediteerd.

We willen je vragen dit bericht waar mogelijk te delen in jouw netwerk om er voor te zorgen dat alle deelnemers op de hoogte zijn van het verplaatsen van het NVP Jaarcongres 2020. 

Voor meer informatie bel: 033 247 34 81 of mail naar info@nvp-hrnetwerk.nl

Onze partners