Logo

NVP blijft kennis delen!

NVP blijft kennis delen!

16 mrt 2020
corona nvp.jpg

Ook bij de NVP leidt het coronavirus tot het nemen van maatregelen. Deze maatregelen hebben met name betrekking op geplande bijeenkomsten 

Ook bij de NVP leidt het coronavirus tot het nemen van maatregelen. Deze maatregelen hebben met name betrekking op geplande bijeenkomsten die conform de RIVM-maatstaven voorlopig geen doorgang kunnen vinden. Vorige week al werd het NVP Jaarcongres van Digitaal naar Mensentaal uitgesteld en ook worden alle andere geplande bijeenkomsten vooralsnog tot 6 april opgeschort. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen hieromtrent.

Gelukkig kan er ook veel wél gewoon doorgaan. Zo blijven we jullie voeden met kennis via onze tweewekelijkse e-zine en vinden jullie begin april het geheel vernieuwde NVP Magazine op de deurmat; een magazine vol informatie en inspiratie. Ook we willen graag kennis met jullie blijven delen via de social media. Volg ons dus op LinkedInTwitterFacebook en Instagram en meld je aan bij de NVP LinkedIn groep.
Want ons motto blijft: Deel mee, doe mee en groei mee!

Onze partners