Logo

Arbeidsrechtelijke actualiteiten Covid-19: De meest gestelde vragen beantwoord in één overzicht

Arbeidsrechtelijke actualiteiten Covid-19: De meest gestelde vragen beantwoord in één overzicht

18 mrt 2020
question-mark-2492009_1920 (1).jpg

Op 17 maart jl. informeerden AKD je over Werktijdverkorting door de meest gestelde vragen in een overzicht voor jou te beantwoorden. 

Op 17 maart jl. informeerden AKD je over Werktijdverkorting door de meest gestelde vragen in een overzicht voor jou te beantwoorden. Enkele uren later kondigde het kabinet een nieuw pakket maatregelen aan om de economische gevolgen van de uitbraak van het Covid-19 virus (ook wel het ‘Coronavirus’) tegen te gaan. Eén van deze maatregelen is dat de huidige regeling voor Werktijdverkorting per direct wordt ingetrokken en vervangen door de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (‘NOW).

Wij delen graag de op dit moment voor handen zijnde informatie met jullie en zullen dat uiteraard ook doen zodra nieuwe informatie beschikbaar is. AKD heeft opnieuw voor je de meest gestelde vragen in een overzicht beantwoord waaronder vragen over de combinatie van (thuis)werken en zorg voor kinderen.

Indien je naar aanleiding van dit artikel vragen hebt of juridisch advies wenst over de arbeidsrechtelijke gevolgen van het Coronavirus voor uw onderneming, neem dan contact op met de experts van het Arbeid & Pensioen-team van AKD. Jadeena Janssen en Suzanne Bos organiseren vrijdag 20 maart tussen 11 uur en 12 uur een conference call om vragen te beantwoorden en juridisch advies te geven. Heb jij behoefte om deel te nemen aan deze conference call? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@nvp-hrnetwerk.nl

Onze partners