Logo

Nieuwe datum NVP Jaarconges: 20 mei 2020

Nieuwe datum NVP Jaarconges: 20 mei 2020

18 mrt 2020
Website header smal kopie@2x-100.jpg

Na enig wikken en wegen durven we het aan: het NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal van Mensentaal’, dat oorspronkelijk gepland stond op 12 maart

Na enig wikken en wegen durven we het aan: het NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal van Mensentaal’, dat oorspronkelijk gepland stond op 12 maart, gaat plaatsvinden op 20 mei 2020. Dit betekent dat het jaarcongres samenvalt met International HR-day: 20 mei krijgt dus een extra feestelijk HR-tintje!

Even een opfrissertje
Bij HR gaat het om het optimaliseren van inzet en menselijke interactie. Digitalisering kan hier een impuls aan geven, mits we hier goed op inzetten en de focus niet (alleen) op automatisering leggen. En dáár gaat het over op dit NVP Jaarcongres.

Het programma
Het programma zat al sterk in elkaar, dat hebben we ook gemerkt aan het grote aantal aanmeldingen die we kregen voor 12 maart, dus dat houden we zo. Je kunt rekenen op een aantal plenaire lezingen van keynotes Prof. Claartje ten Hoeven, Marie Claire Aarts en Mascha de Wildt. En je kunt deelnemen aan twee interessante workshoprondes die de TECH en de TOUCH kanten van digitalisering belichten.
Het volledige programma met toelichting op de plenaire lezingen en workshops kun je hier bekijken. <link naar programma>

Live of online: het gaat door!
Het NVP Jaarcongres gaat op 20 mei hoe dan ook door. Kunnen we elkaar niet ‘live’ bij OBA Oosterdok in Amsterdam ontmoeten dan gaan we er een ‘online’ interactief spectakel van maken. Je bent dus sowieso verzekert van een onvergetelijke dag boordevol kennis, inspiratie, ervaringen en ideeën over Digital HR. En dat mág je als HR-professional in hart en nieren niet missen!

Aanmelden kan hier

Onze partners