Logo

Uitnodiging vervolgsessie NOW - 2 april 10.00-11.00

Uitnodiging vervolgsessie NOW - 2 april 10.00-11.00

29 mrt 2020
webinar NVP.jpg.webp

Beste NVP-er,

Op 20 maart vond naar aanleiding van de coronacrisis en de door de overheid aangekondigde Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) een conference call plaats tussen arbeidsrechtadvocaten van onze samenwerkingspartner AKD en NVP-leden. Tijdens de call werd de NOW-regeling besproken en kwamen enkele arbeidsrechtelijke actualiteiten aan de orde.

Gezien het grote aantal deelnemers aan deze call, en de vele vragen die er werden gesteld over de NOW, blijkt eens te meer de grote behoefte aan informatie en (juridisch) advies over dit onderwerp.
 

Vervolgsessie

Verwacht wordt dat er in de loop van deze week meer details over de NOW-regeling bekend worden. Daarom organiseren we donderdag 2 april a.s. van 10.00 – 11.00 uur een video conference call, waarin Suzanne Bos, partner en advocaat bij AKD, je hierover bijpraat. Suzanne is gespecialiseerd in arbeids- en pensioenrecht.


Aanmelden

Je kunt je voor deze video conference call aanmelden door een e-mail te sturen naar: activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Je ontvangt dan uiterlijk woensdag 1 april een bevestiging met een link, waarmee je kunt deelnemen aan de call.

Heb je op voorhand al vragen over het onderwerp? Geef ze bij je aanmelding dan alvast door; een aantal vragen wordt behandeld tijdens de sessie.

De video conference call is exclusief voor NVP-leden en is kosteloos.

Let op:
- er is slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, meld je daarom snel aan!
- De call zal plaatsvinden via Zoom dus zorg dat je dit programma gedownload hebt als je wilt
  deelnemen; nadere details hierover ontvang je bij de bevestiging.
 

Hartelijke groet,
NVP Netwerk voor HR-Professionals

 

Deel mee, doe mee en groei mee!

Onze partners