Logo

Lancering NVP-academie, dé online leeromgeving van NVP!

Lancering NVP-academie, dé online leeromgeving van NVP!

1 apr 2020
online leeromgeving 3.JPG.webp

Bij NVP geloven we in de professionele ontwikkeling van onze leden, en we vinden ook dat dit door ons geïnitieerd moet worden. Daarom zijn we achter de schermen al enige tijd bezig om onze eigen online NVP-academie op te tuigen.

En toen kwamen we terecht in deze coronatijd, waarin de behoefte naar online mogelijkheden enorm is toegenomen, zo niet in veel gevallen zelfs (tijdelijk) noodzaak is geworden. Om deze reden hebben we besloten om in versneld tempo live te gaan met de NVP-academie.

Want hoe mooi is het om juist nú de NVP-academie te lanceren: een online leeromgeving waarmee jij als NVP-lid beschikt over tal van interessante webinars en e-learning programma’s voor de HR-professional!

De NVP-academie biedt je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te werken aan je persoonlijke én professionele skills. En om de NVP-academie te raadplegen op het moment dat jij net te maken krijgt met een bepaald issue.

We blijven de NVP-academie constant vullen met nieuwe content. Bezoek de NVP-academie dus regelmatig, zodat je niks mist!

Een greep uit het huidige aanbod:

  • HR & Technologie; een moeilijk huwelijk
  • Samenwerken aan integriteit
  • Designthinking als motor voor innovatie
  • Verspilling van talent

Ieder NVP-lid ontvangt persoonlijke inloggegevens om deel te nemen aan NVP-academie

Veel leerplezier!

Onze partners