Logo

KSG ledenwerving zoekt versterking

KSG ledenwerving zoekt versterking

28 apr 2020
shutterstock_699875602.jpg.webp

Het NVP netwerk voor HR-Professionals bestaat bij de gratie van onze leden. Activiteiten initieren en organiseren om interessant en relevant te blijven voor leden, een belangrijk doel. Reden waarom de NVP aangesloten HR-professionals blijft voeden met kennis en hen te laten profiteren van een prachtig community. 

Maar natuurlijk willen we ook groeien, want hoe meer leden, hoe meer er te delen valt! En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. 

Zit jij vol goede ideeën om leden te werven?
Sluit je dan aan bij de speciaal voor dit doel opgerichte KSG (Kleine Slimme Groep)! Met deze denktank van creatieve out of the box denkers en realisten willen we voornamelijk brainstormen over wat er allemaal mogelijk is om aantrekkelijk te zijn voor nieuwe leden en daarnaast hoe we ook verrassend blijven voor leden van het NVP HRnetwerk.

Dat doen we in de huidige situatie via online videocontact op een moment dat dit voor jou het beste uitkomt.

DOE JIJ MEE?
Eerst meer informatie of je meteen aanmelden? Dit kan via communicatie@nvp-hrnetwerk.nl of bel Eunice Coli via 033 247 34 81

Onze partners