Logo

NVP ALV online groot succes!

NVP ALV online groot succes!

15 jun 2020
ALV NVP.jpg.webp

Maandagavond 15 juni hield NVP voor het eerst, noodgedwongen vanwege de corona-maatregelen, een ALV online. En het ging goed! Een groot aantal leden kroop thuis achter de laptop en werd zo op de hoogte gebracht van de stand van zaken van NVP. Een terugblik én een blik op de toekomst, waarbij sterker wordt ingezet op ledenwerving en op het aangaan van nog meer samenwerkingen met sterke partners om kennis mee te delen. En NVP is al veel in beeld, maar het kan nóg beter.

Ook werd er, net zoals bij een live ALV, gestemd over verschillende zaken. Zo werd Alice Diels herkozen als voorzitter van NVP en werden Mey Mey Wijsenbek en Jelderick Schutz herkozen als bestuurslid.

Kortom: een échte ALV, net op een andere manier.

Het verslag van deze ALV is binnenkort te lezen op het NVP-ledendeel.

 

Netwerkcarrousel Actuele Gamechangers met Impact op HR
Voorafgaand aan de ALV konden NVP-leden deelnemen aan een netwerkcarrousel.
Het was mooi om te ervaren dat je met een aantal interessante actuele thema’s leden op afstand zó dicht bij elkaar kunt krijgen.

Zowel zelfstandige HR-professionals als profs uit o.a. de zorg en het onderwijs deelden hun mening en ervaringen op de onderwerpen ‘Is de coronacrisis een bedreiging of een kans?’ ‘Cultuur in tijden van tegenslag’ en ‘Diversiteit en inclusiviteit’.

We waren een half uur met elkaar in gesprek over deze onderwerpen en de conclusie was dat deze vorm van elkaar ontmoeten en spreken over het vak en ontwikkelingen meerwaarde heeft en naar meer smaakt. We waren we met z’n allen weer een stuk wijzer.
En dat is wat we willen bereiken met een netwerkcarrousel: laat je netwerk voor jou werken.

Voor herhaling vatbaar dus!

 

Deelnemers bedankt!

NVP Bedankt alle deelnemers aan de ALV en het Netwerkcarrousel voor hun deelname en flexibiliteit. We hopen jullie èn alle andere NVP-leden snel weer te ontmoeten: LIVE en/of ONLINE!

Onze partners