Logo

Jaarcongres HRM in de Zorg – 22 september. Met NVP-korting

Jaarcongres HRM in de Zorg – 22 september. Met NVP-korting

25 jun 2020
Zorg-LI.jpg.webp

Al 14 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

hrmindezorg_250_180_2020Uiteraard houdt de organisatie zich aan de actuele RIVM/overheidsrichtlijnen zodat zij de doorgang naar dinsdag 22 september kunnen borgen. Meer informatie over het protocol via Jaarcongres HRM in de zorg 

HR STUURT OP DNA IN DE ZORG

Vakmanschap – Vernieuwing - Verbinding
De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit!
Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan jouw agenda bepalen?

Met inspirerende visies

HRM in crisistijd
Jesper Rijpma, Dagvoorzitter & Gespreksleider, Hoofd Communicatie Máxima MC Veldhoven/Eindhoven
DNA van ontwikkeling in de Zorg
Marc Oonk, Directeur Mensium, Spreker en Inspirator en Auteur van het boek DNA van ontwikkeling
Gezond Leiderschap cruciaal voor zorgmedewerker
Gitta Gallé, Bestuurder, Prinses Maxima Medisch Centrum
Transformatie in de zorg vraagt om menskracht en (sociale) innovatie
Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Gelre ziekenhuizen

Er zijn praktijkcases en workshops door o.a.:
Savant Zorg, GGZ Oost Brabant, Oro, De Zorgboog, Appical, HumanTotalCare, Jobsrepublic, Gelre Ziekenhuizen, FWG Progressional People, van Neynsel, IJK, XpertHR, ’s Heeren Loo, Validata, DiFit, Schuldbemiddeling Nederland, Levvel, Effectory, Zorggroep Elde Maasduinen, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Actie Leer Netwerk, Aafje Thuiszorg, Jeroen Bosch Ziekenhuis, SKB, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen.

Ben je lid van de NVP dan ontvang je extra korting op de deelnameprijs
Je kunt je met €50 korting registeren voor het congres, gebruik code NVPKRT5. Deze korting geldt t/m 15 juli bovenop de €100 vroegboekkorting.

www.hrmindezorg.nl

Onze partners