Logo

Gezocht: nieuwe bestuursleden

Gezocht: nieuwe bestuursleden

2 jul 2020
bstuursleden gezocht.jpg.webp

Vanuit onze visie dat het HR-vak een sterk netwerk nodig heeft om tot nieuwe inzichten en werkwijzen te komen en om de ontwikkeling van persoon en vak te stimuleren, willen wij als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en onze leden verrassen met kennis en inspiratie. Ons netwerk staat voor hoge kwaliteit, innovatie en uitdaging.

NVP_pay-off_FC

Wij doen dit vanuit onze drie kernwaardes:

kernwaardenVerrassend: professionele ontwikkeling komt niet vanzelf, wij moeten het zelf initiëren, Kennis is niets zonder actuele inzichten, expertise moet gedeeld en opinies stimuleren vooruitgang.
Verbindend: wij werken vanuit het gemeenschappelijke belang en op basis van wederkerigheid. Je komt niet bij de vereniging om alleen jezelf vooruit te helpen, maar ook elkaar.
Vertrouwd: wij zijn er voor en door HR-professionals. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk, met integriteit

 

Deel jij onze visie en ambitie?  Solliciteer dan naar een boeiende plek binnen ons enthousiaste bestuur!

Ons doel
NVP is hét netwerk van HR Professionals, waarin de leden actief actuele kennis, kunde en ervaring met elkaar delen. Met bevlogenheid inspireren en ontwikkelen wij elkaar, zodat we in alle sectoren (overheid, bedrijfsleven én onderwijs) vóórgaan in de (digitale) ontwikkelingen van het HR vak. Zo versterken wij duurzaam ons vakgebied en leveren onze leden een meerwaarde aan hun eigen bedrijfsdoelstellingen, het maatschappelijke debat en de professionalisering van het HR vak.

Wie wij zoeken
Wij zoeken voor deze vrijwillige bestuursfunctie twee enthousiaste NVP-leden die ons bestuur komen versterken. Je hebt wekelijks wat tijd beschikbaar en bent uiteraard ook aanwezig tijdens de bestuursvergaderingen, Excom vergaderingen en ALV’s (in totaal ongeveer 12 meetings per jaar). Je hebt enige bestuurlijke ervaring en bent graag bereid je samen met je medebestuurders in te zetten voor het gezamenlijk doel, zoals hierboven geformuleerd. Iedere bestuurder heeft een eigen portefeuille, en bij de verdeling van de taken houden we natuurlijk rekening met je voorkeur en ervaring.

NVP is een vereniging die verschillende niveaus van HR-professionals verenigd. Binnen de vereniging kennen we Young Professionals, Professionals, Senior Professionals en HR-directeuren, vanuit de overheid, grote corporaties, het MKB en als zelfstandige. Het bestuur streeft er naar een afspiegeling te zijn van de ledenpopulatie, en houdt daar bij de selectie van nieuwe bestuursleden dan ook rekening mee.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar info@nvp-hrnetwerk.nl
Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Caroline Loomans, verenigingsmanager van de vereniging (06-23474148)
 

NVP: VERRASSEND, VERBINDEND, VERTROUWD

Onze partners