Logo

Gezocht: stageplaatsen voor HRM studenten

Gezocht: stageplaatsen voor HRM studenten

2 aug 2020
Student.jpg.webp

HRM studenten van de Haagse Hogeschool zijn op zoek naar stageplaatsen. Ze zijn super gemotiveerd, hebben een frisse kijk, zijn multi inzetbaar en online vaardig.

Het mes snijdt aan twee kanten. Zij kunnen een rol spelen bij uw HRM vraagstukken, b.v. HR digitalisering, HR analytics, het vernieuwen van HR processen en projecten op het gebied van personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, leersystemen, loopbaanbeleid, recruitment of onboarding. En u draagt bij aan de ontwikkeling van jonge HRM professionals en biedt hen de mogelijkheid om HRM praktijkervaring op te doen.

Vanaf september zijn de studenten beschikbaar voor al uw HRM uitdagingen, juist in deze hectisch corona tijden.

Het gaat om de volgende stages:
- meewerkstages voor 2e jaars studenten van september tot en met december 2020 voor 4 dagen per week. Het zijn echte aanpakkers en zij werken concreet mee in een van uw HR projecten of activiteiten.

- afstudeerstages voor 4e jaars studenten van september 2020 tot juni 2021. Dit is een verdiepende stage waarin zij 2 dagen stagewerkzaamheden verrichten. Daarnaast doen zij 2 dagen zelfstandig onderzoek naar een HRM gerelateerd vraagstuk waarbij zij een HR-product ontwikkelen wat bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met
Sander Rijksbaron / Opleidingsmanager HRM / 06 – 39 082 190 / s.rijksbaron@hhs.nl
of met Miranda de Hei / Teamleider HRM / 06-25065072 / m.s.a.dehei@hhs.nl

Heeft u een stageplaats, dan kunt u deze direct hier doorgeven.

NVP draagt bij aan ontwikkeling. Bedankt, namens de young HRM professionals!

Dit is een initiatief van de Haagse Hogeschool HRM en NVP Regio Holland.

Onze partners