Logo

De bevlogenheidsboost: een kickstart voor topprestaties

De bevlogenheidsboost: een kickstart voor topprestaties

16 aug 2020
bevlogenheidsboost.png.webp

Bevlogenheid ontstaat niet vanzelf, het is een state-of-mind die ontstaat wanneer mensen sterk betrokken zijn bij de organisatie waar ze voor werken, plezier hebben in wat ze doen en daarbij bruisen van energie. 

'Alles over Bevlogenheid' lanceert in samenwerking met diverse partners, waaronder NVP, de Bevlogenheidsboost. Via 10 waardevolle onderwerpen zorgen wij ervoor dat jij en je team een kickstart krijgen voor topprestaties. 

Vanaf 1 september starten we een landelijke campagne, waarin we in 100 dagen BV Nederland een boost geven op het verhogen van de bevlogenheid en het prestatievermogen van teams en medewerkers. Top-experts uit de wetenschap, topsport en bedrijfsleven laten hun licht schijnen op thema's als: verbondenheid met een hoger doel/purpose, psychologische veiligheid, het stellen van heldere inspirerende doelen, leiderschap, vitaliteit, voorkomen van werkstress, etc.

Wil jij deze boost ook ontvangen? ​Schrijf je dan hier in! 

Onze partners