Logo

Congres HRM-lectorennetwerk - 6 november (online)

Congres HRM-lectorennetwerk - 6 november (online)

17 sep 2020
HRM Praktijkgericht Onderzoek Congres cover.png.webp

Op vrijdag 6 november 2020 organiseert het HRM-lectoren netwerk, onderdeel van het Breed Platform Arbeid, het HRM Praktijk & Onderzoek congres. De organisatie van dit congres rouleert binnen de hogescholen en is dit jaar in handen van de Hanzehogeschool Groningen.

Dit congres wordt eens in de twee jaar georganiseerd en biedt bezoekers een unieke gelegenheid om zich te verdiepen in de laatste trends en onderzoeksresultaten binnen het vakgebied van HRM. Er wordt praktijkgericht onderzoek gedeeld van en met vakmensen.

Dit jaar wordt een unieke ervaring door de coronagerelateerde maatregelen waar we ons aan zullen houden en daarom zal het event online en in hybride vorm plaatsvinden.

Thema: Impact van HRM-Praktijkonderzoek

Voor wie?
Ben jij HRM docent, medewerker of onderzoeker van een hogeschool, onderzoeker bij een instituut of andere kennisinstelling, HRM-adviseur, (HR-)consultant of leidinggevende van een bedrijf, dan is dit congres iets voor jou!

Aanmelden congres
Klik hier voor meer informatie over het programma en om je aan te melden voor het congres

Onze partners