Logo

Genomineerden Experience Award bekend

Genomineerden Experience Award bekend

21 sep 2020
Experience award.jpg.webp

Op 7 oktober a.s. wordt The Experience Award uitgereikt aan een ervaren 50+ werkende die uitblinkt in betrokkenheid, eigenaarschap, loyaliteit en arbeidsethiek. ‘Met deze prijs willen we iedereen bewust maken van menselijke duurzaamheid waarbij verantwoord omgegaan wordt met de ervaring, kennis en innovativiteit van ervaren 50+ werkenden’, aldus Prekash Ramsingh, de drijvende kracht achter deze award.

Met trots kunnen we melden dat Karel van Berk, Marjo Dekker en Ria Deurloo zijn genomineerd, en dus kans maken op The Experience Award. De nominatie is voortgekomen uit een stemming en de afweging van een onafhankelijke jury op basis van vooraf vastgestelde criteria.

De uitreiking van de award vindt plaats in Eindhoven, waar een klein aantal deelnemers live bij aanwezig kan zijn. De rest van de deelnemers kan dit event online volgen.

Naast de uitreiking van The Experience Award is er een interessant interactief programma over het belang van duurzame inzetbaarheid en de noodzaak van scholing om te voorkomen dat opgedane kennis veroudert.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan hier aan.

Onze partners