Logo

10 november: Nationale Kanker en Werk dag

10 november: Nationale Kanker en Werk dag

18 okt 2020
Kanker en werkdag.png.webp

Op dinsdagmiddag 10 november vindt de 2e editie van de Nationale Kanker en Werk Dag plaats. Een volledige digitaal evenement, speciaal voor werknemers, ZZP’ers, leidinggevenden én HR professionals. Georganiseerd door en voor de praktijk.

Met experts en ervaringsdeskundigen wordt dieper ingegaan op het thema ‘Kanker en Werk: wat kan er wél?’ Het evenement biedt u als HR professional concrete handvatten voor de begeleiding van werknemers met kanker. Ook krijgt u tips over hoe u er voor kunt zorgen dat uw organisatie voorbereid is op het moment dat een medewerker een diagnose kanker krijgt. Ga naar www.nationalekankerenwerkdag.nl voor het volledige programma en om je in te schrijven.  

Onze partners