Logo

NOBCO Awarenessmaand: Stress

NOBCO Awarenessmaand: Stress

14 nov 2020
Klein_Algemeen_Vrouw bank-100.jpg.webp

Nu de wereld zoals we die kenden op zijn kop staat, ervaren meer mensen spanning en onzekerheid. Met een gezonde dosis stress kunnen veel mensen zich moeiteloos aanpassen aan veranderingen in hun omgeving. Maar ieder mens ervaart stress anders.

Er zijn bovendien verschillende oorzaken aan te wijzen. Wat de reden ook is, stress heeft een enorme impact op ons dagelijkse functioneren, maar ook op de inzetbaarheid van medewerkers.

In de NOBCO Awarenessmaand 2020 staat stress centraal. Van 16 november tot en met 18 december besteedt het platform voor professionale coaching iedere week aandacht aan een andere stressor. De laatste week staat in het teken van Empowerment, als tegenhanger van stress

.Via o.a. nieuwsbrieven, artikelen en webinars wordt alle verzamelde stresskennis gedeeld. Op deze manier is de informatie toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan meer achtergrond over of hulp zoekt bij stressvragen. Deelnemen aan een webinar kost € 25, voor dit bedrag ontvang je gedurende week ook allerhande informatie over de stressor van die week. 

Meer informatie over NOBCO Awarenessmaand vind je hier

Onze partners