Logo

Schrijf mee! International Journal of HRD zoekt redactionele bijdragen

Schrijf mee! International Journal of HRD zoekt redactionele bijdragen

3 dec 2020
pexels-startup-stock-photos-7112.jpg.webp

Het International Journal of HRD Practice, Policy & Research* is een nieuw online magazine dat ernaar streeft internationale professionals en academische expertise samen te brengen om aandacht te geven aan Human Resource Development en om HRD te bevorderen en te ondersteunen.

HRD journalThe Journal heeft als ambitie om aan de hand van praktijk en theorie verdere inzichten te ontwikkelen. Het tijdschrift wil kritisch reflecterend zijn. Biedt inzichten, ideeën en deelt cases van collega’s die te maken hebben met actuele HRD-vraagstukken, uitdagingen en de impact daarvan op hun dagelijks HRD-werk. 

NVP is benaderd door het EAPM ( European Association for People Management) om het magazine en de oproep voor inhoudelijke bijdragen vanuit Nederland onder de aandacht te brengen. 

Heb jij interesse om deel uit te maken van internationale HRD ontwikkelingen en wil je een inhoudelijke (engelstalige) redactionele bijdrage leveren aan International Journal of HRD? Kijk dan voor meer informatie op The International Journal of HRD met oa richtlijnen voor het aanleveren van artikelen of neem contact op via IJHRDPPR@gmail.com

 

*Een initiatief van de WFPMA, de EAPM de UFHRD (de wereldwijde vereniging van alle universiteiten waar HR in het curriculum is opgenomen)

Onze partners