Logo

Q&A Corona en vaccineren

Q&A Corona en vaccineren

18 jan 2021
pexels-miguel-á-padriñán-3936421.jpg.webp

Als HR-professional probeer je voortdurend te anticiperen op de steeds veranderende situaties op de werkvloer door corona. Daarbij heb je rekening te houden met bestaande wet- en regelgeving, die eigenlijk niet geschreven is voor een maatschappelijk probleem als dit.

Nu het vaccinatieprogramma is gestart zijn er ook veel vragen die actueel zijn. Zoals hoe zit het met verplicht vaccineren, nu het coronavaccin beschikbaar is? Of is het toegestaan om als werkgever een vaccinatie in uitzonderlijke situaties te verplichten? Deze en andere vragen waar je snel antwoord op wilt hebben staan nu in een korte en krachtige Q&A op een rij. Mr. Samantha Kranenburg van Bierman Advocaten geeft tekst en uitleg.

Onze partners