Logo

Whitepaper: HR & Recruitment

Whitepaper: HR & Recruitment

18 jan 2021
Winning team.png.webp

Sommige branches staan ernstig onder druk door de huidige omstandigheden, andere groeien juist. Wat in ieder geval duidelijk is: door de vergrijzing zal de kwantitatieve schaarste op de arbeidsmarkt de komende jaren toenemen.

 Naast kwantitatieve schaarste is er eigenlijk altijd kwalitatieve schaarste. Het beste team wint de wedstrijd. Organisaties zien medewerkers niet meer als inwisselbaar maar als strategisch. Recruitment staat dan aan de poort van het succes van organisaties.

In het whitepaper HR & Recruitment 15 aandachtspunten om je recruitment optimaal te organiseren. Wat doe je zelf in dit proces en wat besteed je uit. Dit aandachtspunten in dit whitepaper helpen je op weg.

Naar whitepaper HR & Recruitment

Onze partners