Logo

(Oproep) Drie ambitieuze HR-studenten zoeken interessante opdracht!

(Oproep) Drie ambitieuze HR-studenten zoeken interessante opdracht!

4 feb 2021
Oproep studenten.png.webp

Samenwerkingen tussen studenten en organisaties vinden met enige regelmaat plaats. Daarbij komt het helaas regelmatig voor dat studenten een onderzoeksonderwerp krijgen waarbij de organisatie hun oplossing eigenlijk geïmplementeerd wil hebben, of dat de opdracht eigenlijk niet HR-gerelateerd is.

Ook is een student soms niet 100% gemotiveerd en doet de opdracht puur voor het cijfer van de studie, terwijl de organisatie meer verwacht. Deze misfits komen vaak voort uit verschillende verwachtingspatronen en mogelijkheden. De opleiding koppelt de studenten aan een organisatie, en als er dan de voorgenoemde misfits zijn, leidt dit al snel tot motivatieproblemen bij één van de partijen.

Om dit te voorkomen willen wij, drie enthousiaste en ambitieuze derdejaars HR-studenten, zelf op zoek naar een organisatie waarvoor wij een onderzoek kunnen doen. Tijdens dit twintig weken durend onderzoek lossen wij graag een interessant/ uitdagend HR-vraagstuk op. Dit kan natuurlijk een onderwerp zijn waarvan men weet dat hierop verbetering noodzakelijk is, maar dit kan ook iets zijn dat al goed gaat maar waar optimalisatie gewenst is.

Om een ideale fit tussen de organisatie en ons te realiseren is het onderwerp van het vraagstuk natuurlijk van belang. Onze interesse gaat uit naar vraagstukken met betrekking tot:

  • HR-analytics;
  • De toekomst van werk;
  • Medewerkers in een digitaliserende werkomgeving;
  • Werken in/ met verschillende arbeidsvormen (zelfsturende teams, flexibele uren etc.);
  • Beloningen.

Mocht u een ander interessant strategisch vraagstuk hebben, dan horen we dat ook graag.
Bent u enthousiast geworden en wilt u met ons in contact komen? Stuur dan een mail naar nynke.feenstra@student.nhlstenden.com, of neem contact met ons op via LinkedIn. 

Met vriendelijke groet, 

Nynke Feenstra, Cor Stroosma en Roy Gouw  

Deel via: 

Onze partners