Logo

Waar NVP en Studenten HRM NHL Stenden Hogeschool elkaar ontmoeten

Waar NVP en Studenten HRM NHL Stenden Hogeschool elkaar ontmoeten

25 mrt 2021
samenwerking.jpg.webp

NVP-leden Cobi Vogelzang, Arnold Kremer en Mandeley Mol hebben tijdens een gastles met 40 studenten HRM van NHL Stenden gesproken over het delen van expertise. Omdat we graag willen leren van elkaar: Young Professionals van ervaren collega’s en de ervaren collega’s van de ideeën van de toekomstige professionals!

Voor iedere HR professional is het logisch om kwaliteit te tonen en zich te laten inspireren. Als je als HR professional je organisatie wilt verrassen met nieuwe ideeën kun je bij NVP naar buiten kijken, ontwikkelingen volgen en die vertalen naar het bedrijf waar jij werkt.

De studenten van NHL Stenden hebben aangegeven waar hun informatiebehoefte ligt en wij willen onze NVP content en evenementen waar nodig hierop aanpassen. Binnenkort kiezen we een actie die door een van de studenten is geïnitieerd.  

Samen met NHL Stenden Hogeschool gaan we de passie, kennis en ervaring voor het HR-vak aanwakkeren en uitbouwen. Op deze manier worden deze studenten onze bevlogen en kundige HR collega’s.

Met dank aan alle studenten en HR-docenten van NHL Stenden!

Onze partners