Logo

Juridisch Geneuzel Podcast 'De zieke werknemer'

Juridisch Geneuzel Podcast 'De zieke werknemer'

2 jun 2021
Ontwerp zonder titel (14).png.webp

In de tweede week van NVP ARBO-Lab staat de ernstig zieke werknemer centraal. Hidde Bruinsma en Niels van der Neut hebben in hun podcast Juridisch Geneuzel dit thema onder de loep genomen.

Er is veel te doen over de zieke werknemer: hoe zit het precies met de loondoorbetaling? Kan de werkgever voorwaarden stellen aan deze betaling? Wat wordt van de werkgever en werknemer verwacht in het kader van re-integratie? En onder welke omstandigheden kan een werknemer ziek uit dienst gaan en wat zijn hiervan de (financiële) gevolgen? Inbellers: Marlies Vegter (universitair docent UvA) en Niels Jansen (universitair docent UvA).

De podcast van Juridisch Geneuzel is hier of via Spotify te luisteren.

Onze partners