Logo

Ontmoet je toekomstige medewerkers op de MBO stagebeurs

Ontmoet je toekomstige medewerkers op de MBO stagebeurs

22 aug 2021
stagebeurs.jpg.webp

Het aantal vacatures is nog nooit zo hoog geweest. Maar hoe kom je aan goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers? Vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Stages en leerwerkplekken zijn dé kans voor bedrijven om MBO-studenten in de praktijk op te leiden, te leren kennen en hen te interesseren voor hun organisatie.

Hoe vind je jouw perfecte student en toekomstige medewerker?
Door mee te doen aan de Online stagebeurs 071 voor MBO!

Door de corona-beperkingen kunnen de studenten en bedrijven elkaar echter moeilijker vinden. Live stagemarkten zijn niet mogelijk maar de studenten staan te springen om een stage- of leerplek. Het online matchen is hiervoor de oplossing: snel, efficiënt en doeltreffend. Daarom is de Online Stagebeurs in de regio Zuid-Holland Noord op 2 september dé manier om elkaar te vinden voor een mooie gezamenlijke toekomst!

Meld je hier aan om je toekomstige medewerkers te ontmoeten!

Deel via: 

Onze partners