Logo

Ontmoet elkaar op HR Live op 14 oktober!

Ontmoet elkaar op HR Live op 14 oktober!

6 sep 2021
HR Live.jpg.webp

Als lid van NVP kan je je gratis inschrijven voor HR Live*, het grootste HR-event in Nederland. Op HR Live kan je genieten van meer dan 80 workshops over trends en actuele HR-thema’s die het komende jaar je HR-agenda gaan bepalen. 

Ook kan je kennismaken met ruim veertig toonaangevende organisaties op het gebied van HR-diensten. En eindelijk, na anderhalf jaar, kan je op HR Live  je collega’s weer live te ontmoeten.

Vermeld bij je inschrijving de Actiecode: NVP21

MainStage HR
Zoek je meer verdieping dan kan je voor een kleine meerprijsdeelnemen aan MainStage HR, waar sprekers van allure het thema The future of work belichten. MainStage is zo geprogrammeerd dat er voldoende gelegenheid is om de HR Expo te bezoeken en deel te nemen aan workshops. Klik hier voor meer informatie!

Tot HR Live, tot 14 oktober!

 

*Gratis inschrijven is alleen mogelijk als je als HR-professional in een organisatie werkt met meer dan 50 medewerkers. Werk je in een organisatie met minder dan 50 werknemers betaal je een kleine tegangsprijs.

Onze partners