Logo

11 HR-trends voor 2022: verandering stimuleren en bedrijfswaarde toevoegen

11 HR-trends voor 2022: verandering stimuleren en bedrijfswaarde toevoegen

15 dec 2021
11 hr trends 2022.png

Terwijl 2021 het jaar was van het opnieuw uitvinden van HR en het versterken van een nieuwe rol, zal 2022 in het teken staan ​​van het verleggen van grenzen en hoe HR waarde kan toevoegen. In

Terwijl 2021 het jaar was van het opnieuw uitvinden van HR en het versterken van een nieuwe rol, zal 2022 in het teken staan ​​van het verleggen van grenzen en hoe HR waarde kan toevoegen. In dit artikel van NVP-partner AIHR worden 11 HR-trends besproken die van invloed zijn op de manier waarop Human Resources wordt beheerd.

De afgelopen twee jaar heeft in het teken gestaan van de manier waarop wij werken en hoe organisaties opereren. Geen enkele andere afdeling heeft meer onder druk gestaan ​​om het snelle tempo van verandering bij te houden, dan Human Resources.

Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van HR-trends en te begrijpen hoe ze kunnen worden gebruikt om in 2022 verandering te stimuleren en vanuit HR nog meer waarde aan organisaties toe te voegen.

Bekijk deze video voor de 11 HR-trends voor 2022:

 

Korting voor NVP-leden op het aanbod van AIHR

AIHR is dé plek waar je als HR Professional de vaardigheden kunt leren om je carrière vooruit te helpen en om relevant te blijven in het steeds veranderende HR-landschap. NVP-partner AIHR biedt het meest uitgebreide programma van geaccrediteerde Digital HR & Analytics cursussen die wereldwijd beschikbaar zijn. NVP-leden ontvangen standaard een korting van 20% op het aanbod van AIHR. Geef je carrière een boost en blijf relevant in jouw vakgebied!
Kijk hier naar het interessante aanbod en meld je aan.

Onze partners