Logo

Gezocht deelnemers onderzoek Radboud Universiteit

Gezocht deelnemers onderzoek Radboud Universiteit

7 feb 2022
onderzoek thuiswerken.png

De Radboud Universiteit doet onderzoek naar de effecten van langdurig thuiswerken. Ben jij HR-professional en werkzaam in de sector zorg of kenniswerkers* en wil je meewerken aan dit

De Radboud Universiteit doet onderzoek naar de effecten van langdurig thuiswerken.

Ben jij HR-professional en werkzaam in de sector zorg of kenniswerkers* en wil je meewerken aan dit thuiswerk-project? Doe dan mee in een van de focusgroepen en deel je ervaringen met thuiswerken via online sessies.

Het doel:

  1. Een beter inzicht krijgen welke positieve en negatieve aspecten van thuiswerken medewerkers en werkgevers hebben ervaren tijdens de pandemie.
    &
  2. Een beeld krijgen over hoe thuiswerken in de toekomst (na de pandemie) een plaats krijgt in de verschillende sectoren en de voorwaarden die nodig zijn om dat succesvol voor elkaar te krijgen.

De input die opgehaald wordt uit de focusgroepen wordt uiteindelijk gebruikt om richtlijnen op te stellen over duurzaam hybride werken na de pandemie.

Ben jij werkzaam in een van de sectoren Zorg of Kenniswerkers en wil je meewerken aan dit thuiswerk-project? Meld je dan aan voor de focusgroep:

  • HR-professionals werkzaam in de zorgsector. 10 maart 2022 – 10 tot 12 uur > Ja, ik doe mee 
  • HR-professionals werkzaam in de sector kenniswerkers. 14 maart 2022 – 10 tot 12 uur > Ja, ik doe mee 

 

*Kenniswerkers zien wij als werknemers die mentale (ipv fysieke) arbeid ‘met het hoofd’ verrichten. Wij zijn hierbij eigenlijk op zoek naar de groep mensen die de afgelopen periode relatief makkelijk (met behulp van ICT) van thuis konden werken. Voorbeelden zijn onderzoekers, ICT, consultants, admin, vele overheidsfuncties, advocaten, noem maar op.

Gezocht worden HR-professionals en leidinggevenden van kenniswerkers die in hun organisatie werken e/o een groep medewerkers aansturen die hun werk via ICT kunnen voltooien.

Onze partners