Logo

Klankbordgroep-leden gezocht voor nieuw initiatief gezonde leefstijl en medewerkerstevredenheid

Klankbordgroep-leden gezocht voor nieuw initiatief gezonde leefstijl en medewerkerstevredenheid

16 feb 2022
banner project oliver.png

Initiatieven die zijn gericht op een gezonde leefstijl en het verhogen van medewerkerstevredenheid staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Gezonde en tevreden medewerkers zijn immers minder

Initiatieven die zijn gericht op een gezonde leefstijl en het verhogen van medewerkerstevredenheid staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Gezonde en tevreden medewerkers zijn immers minder vaak ziek en productiever. Maar hoe verzamel je nu die meetbare resultaten die inzicht geven in hogere medewerkerstevredenheid en gezonde medewerkers?
 
Klankbordgroep-leden gezocht!
Als HR-professional ben je van harte uitgenodigd om mee te denken over een nieuw initiatief dat bijdraagt aan medewerkerstevredenheid en de ambitie heeft om meetbare resultaten inzichtelijk te maken. Het platform 'Oliver' wil modules aanbieden ter bevordering van een gezonde(re) leefstijl: meer bewegen, gezonder eten en stoppen met roken of drinken, stressreductie, budgetcoaches, beter slapen en time management. Maar ook modules die het ‘hybride werken’ faciliteren zoals werkplekreservering en catering.

De opzet is dat deze functionaliteiten aan de werknemer worden aangeboden in de vorm van een app en dat HR via een dashboard toegang krijgt tot de meetbare resultaten over het gebruik van het platform en de verschillende modules.

Jouw kennis en ervaring zijn relevant om het 'initiatief Oliver' concreet te maken.
Denk je mee? NVP support de mogelijkheid van kennisdeling en brengt daarom dit initiatief graag bij je onder de aandacht. 

Wanneer je vrijblijvend wil meedenken, laat het ons dan weten via communicatie@nvp-hrnetwerk.nl. En wil je liever vooraf meer weten over dit initiatief dan sturen we je graag meer informatie! 

Onze partners