Logo

NVP Voorjaarscongres 5 april 2022: we gaan weer LIVE!

NVP Voorjaarscongres 5 april 2022: we gaan weer LIVE!

5 mrt 2022
congresbanner def1.png

KOM NAAR HET NVP-CONGRES IN AMERSFOORT: ‘IT’S ALL ABOUT PEOPLE’ Het gaat écht gebeuren: HR-professionals gaan elkaar weer LIVE ontmoeten! En wel op hét...

KOM NAAR HET NVP-CONGRES IN AMERSFOORT: ‘IT’S ALL ABOUT PEOPLE’

Het gaat écht gebeuren: HR-professionals gaan elkaar weer LIVE ontmoeten!
En wel op hét NVP-event van het jaar. Een mooier moment konden we niet kiezen.

NVP Voorjaarscongres ‘It’s all about people’Li_Fb Bas Kodden promo NVP congres5 april van 14.00 – ca. 17.00 uur
Prodentfabriek Amersfoort

De mens centraal
Op dit congres staat de mens centraal. De coronacrisis heeft ons geleerd dat niet alleen technologie van grote waarde is voor organisaties: ook een duurzaam en waardevol mensgericht beleid is van groot belang. En dáár komt HR in beeld.

Maar hoe geef je als HR nu vorm aan dit mensgericht beleid en zorg je ervoor dat de mens echt centraal staat? De antwoorden krijg je op het NVP Voorjaarscongres.

Inspirerende sprekers uit wetenschap en praktijk
We hebben een mooie line-up van sprekers uitgenodigd uit de wetenschap en de praktijk, die HR-Professionals op inspirerende wijze op weg helpen met een route naar een meer mensgericht beleid in hun organisatie.

  • Keynote Bas Kodden deelt verfrissende inzichten en ideeën over leiderschap en bevlogenheid in turbulente tijden.
  • Onder leiding van de nieuwe NVP voorzitter Irene Oerlemans bespreken Dr. Kilian Wawoe, Esther Flipse en Alexander de Vries tijdens een interactief rondetafelgesprek aan de hand van dilemma’s, kennis en hun expertise wat belangrijk elementen zijn voor een HR-beleid waarin de mens centraal staat.

Daarnaast is er natuurlijk voldoende gelegenheid om elkaar weer te spreken. En eigen ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Kom uit je winterslaap
Ervaar weer wat we twee jaar lang hebben moeten missen: een LIVE NVP Voorjaarscongres waar je inspiratie en kennis opdoet die je de volgende dag direct in de praktijk kunt brengen. En waar je oude contacten ontmoet en nieuwe contacten opdoet!

Dus kom uit je winterslaap en meld je NU aan voor dit spetterende NVP-event!
Natuurlijk is deelname voor NVP-leden geheel kosteloos. Niet-leden betalen €75.

Onze partners