Logo

Leden gezocht voor virtuele EAPM-werkgroepen

Leden gezocht voor virtuele EAPM-werkgroepen

22 mrt 2022
banner eapm werkgroep oproep.png

Vraag je je wel eens af hoe je jouw professionele netwerk en kennis kunt laten groeien binnen de EAPM*-community? Denk dan aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of hoe...

Vraag je je wel eens af hoe je jouw professionele netwerk en kennis kunt laten groeien binnen de EAPM*-community?
Denk dan aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of hoe jij waarde kunt toevoegen aan de EAPM en haar leden?

Doe mee met virtuele EAPM-werkgroepen
Het EAPM-secretariaat, heeft in samenwerking met de bestuursleden, werkgroepen opgericht om de strategische doelen en doelstellingen van de EAPM te ondersteunen. Deze werkgroepen zijn opgezet om een ​​specifieke doelstelling te realiseren en hebben als zodanig een duidelijk mandaat en tijdschema om deze te bereiken, terwijl andere lopende projecten een jaarlijkse cycli kunnen hebben. Elke werkgroep heeft zijn eigen 'voorzitter' en leden, die actief zullen deelnemen aan brainstormsessies en vergaderingen, met als doel het mandaat en het doel van de werkgroep met succes te bereiken.

Je bent uitgenodigd
Namens de NVP en EAPM nodigt Lucas van Wees je uit, om lid te worden van een of meer van de werkgroepen. Leden van de werkgroepen hebben geen specifieke vaardigheden nodig of moeten voldoen aan specifieke vereisten om lid te worden. De werkgroepen staan ​​open voor iedereen. Als werkgroeplid kun je specialistische kennis en expertise hebben over een bepaald onderwerp, dat je zou willen inbrengen. Maar werkgroepleden hebben ook de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden te vergroten of te ontwikkelen, terwijl ze actief waarde toevoegen en betrokken raken.
 
Voor de volgende werkgroepen is EAPM op zoek naar leden: 

Heb je interesse en wil je je aanmelden voor een van de werkgroepen? Of liever eerst nog wat meer informatie ontvangen? 
Je kunt hiervoor contact opnemen met Lucas van Wees, EAPM Delegate namens NVP via lucasvanwees@gmail.com 
 

*EAPM European Association for People Management

Onze partners