Logo

Stap voor stap Employer Branding

Stap voor stap Employer Branding

5 apr 2022
Employer Branding.png

Employer branding helpt bij de positionering en beïnvloedt andere uitdagingen op het gebied van HR – van werving tot personeelsbehoud. In het e-book van NVP-Partner Personio...

Employer branding helpt bij de positionering en beïnvloedt andere uitdagingen op het gebied van HR – van werving tot personeelsbehoud. In het e-book van NVP-Partner Personio vind je tips voor strategische employer branding, en enkele specifieke initiatieven die bedrijven kunnen nemen. Een positief werkgeversimago is van groot belang voor de ‘strijd om talent’ – de scherpe concurrentie om getalenteerde medewerkers. Bedrijven die zich onderscheiden van de concurrent hebben meer kans om top talent te werven en te behouden.

Naar e-book Employer Branding

 

Hoe een goed werving & selectie beleid bijdraagt aan een sterke employer braning hoor je op 12 april tijdens NVP Sollicitatiecode Matersclass.

Onze partners