Logo

HRD-congres ‘Liefde voor Leren’ (+Ledenvoordeel)

HRD-congres ‘Liefde voor Leren’ (+Ledenvoordeel)

18 apr 2022
Ontwerp zonder titel (78).png

De toekomst is nog nooit zo dichtbij gekomen als het afgelopen jaar. Een pandemie dwong ons om ons te ontwikkelen tot online professionals en onze creativiteit aan te wenden om nieuwe concepten te...

De toekomst is nog nooit zo dichtbij gekomen als het afgelopen jaar. Een pandemie dwong ons om ons te ontwikkelen tot online professionals en onze creativiteit aan te wenden om nieuwe concepten te ontwikkelen en uit te voeren. Op dit congres zien we een aantal aansprekende voorbeelden van futureproof leren.

 

TvOO - HRD-congres 2022 NOLOC

Het was een slecht jaar voor de gezondheid en bewegingsvrijheid, maar de liefde voor leren is nog nooit zo groot en noodzakelijk geweest. We zijn dan ook trots ons HRD-congres te kunnen aankondigen: het congres 'Liefde voor Leren', georganiseerd door het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO), vindt plaats op donderdag 12 mei 2022. Met het thema ‘Leren & Werken in de toekomst’ sluit het programma uitstekend aan op de actualiteit. Wendbaar en inzetbaar zijn op verschillende terreinen blijken goede toekomstvoorspellers als het gaat om ons vakgebied HRD. En laten we dit nu heel goed kunnen begeleiden als leer- en ontwikkelspecialisten.

In twee workshoprondes met keuze uit 5 sessies krijgt ieder de kans om een facet van het onderwerp 'Professioneel leren & werken in de toekomst' te verkennen. Je kunt zelf leren hoe je toekomstbestendig kan worden maar krijgt ook voldoende voorbeelden te zien om jouw organisatie en deelnemers te ondersteunen. Met inspirerende sprekers als Bram Doolaege, Richard de Hoop en Randall van Poelvoorde heeft het congres een gevarieerd aanbod voor de HRD-professional. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Ria van Dinteren. Uiteraard kijk we ernaar uit om elkaar te ontmoeten op de infomarkt en tijdens de netwerkborrel. Want leren, dat doe je nu eenmaal altijd vanuit verbinding!

‘Liefde voor Leren’ vindt plaats bij Hotel en Congrescentrum De Reehorst in Ede. Uitstekend bereikbaar en met de mogelijkheid om een overnachting te boeken.

NVP-leden nemen deel voor een speciaal kortingstarief van €215. Dat is € 30 korting op het standaardtarief.

Meer weten over het congres of meteen aanmelden? Kijk dan op de website van ‘Liefde voor Leren’: www.hrdcongres.nl.

Onze partners