Logo

20 mei: Harvard-sessie met hoogleraar Anita Elberse (+Ledenvoordeel)

20 mei: Harvard-sessie met hoogleraar Anita Elberse (+Ledenvoordeel)

21 apr 2022
Inspiration day met Harvard Professor Anita Elberse.png

Op 20 mei 2022 tijdens International HR-day, organiseert SKYBOX samen met rockstar Harvard-professor Anita Elberse een exclusieve Inspiration Day in de A’DAM Toren voor de top professionals...

Op 20 mei 2022 tijdens International HR-day, organiseert SKYBOX samen met rockstar Harvard-professor Anita Elberse een exclusieve Inspiration Day in de A’DAM Toren voor de top professionals van Nederland. Er is maar een beperkt aantal tickets te verkrijgen, maar wil je aanwezig zijn bij de exclusieve masterclass van deze Harvard Professor, lees dan snel even verder…..

Over Anita Elberse
Harvard professor Anita Elberse staat bekend als the rockstar professor en die naam doet ze eer aan, want alle celebrities, ondernemers en high profile professionals staan voor haar lessen in de rij. ’s Werelds grootste bedrijven vragen haar advies en dat is niet zomaar:

Elberse is de meest succesvolle onderzoeker naar strategieën om van mensen en bedrijven een sterk merk te maken én de business modellen erachter om te kunnen verdienen aan dat merk.

Programma
Tijdens de Inspiration Day zal Elberse twee van haar signature ‘Harvard Business Case study cases’ van elk 90 minuten behandelen. De cases worden individueel goed voorbereid door de deelnemers en vervolgens met de hele groep onder begeleiding van Anita in een live sessie besproken en uitgespeeld. Gedurende het event zullen er meerdere sociale momenten zijn om te netwerken, borrelen en te verbinden onder het genot van hoogwaardige hospitality.

Het programma start om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Er kan onder andere gekozen worden uit de volgende Harvard Business Cases:
Walt Disney, Beyoncé, Ajax, Jay-Z, Formule 1, Lebron James, Live Nation, Pharrell Wiliams & The Video-Streaming Wars in 2019: Can Disney Catch Netflix?

Deliverables

  • 2 Harvard Business Cases
  • Q&A met Harvard Professor Anita Elberse
  • Hoogwaardige hospitality food, drinks en snacks
  • Netwerk Borrel met DJ
  • Waanzinnige locatie en inspiratie

Tickets
*Als NVP-lid en professional kun jij met korting aanwezig zijn. Je betaalt namelijk geen btw! En daarom uitsluitend de ticketprijs van € 1000. Vanwege de exclusieve en besloten setting van dit event is het aantal kaarten beperkt.

Je bestelt je ticket hier

De loftachtige Skybox ruimte in de A’dam Toren wordt eenmalig omgetoverd tot Ivy League niveau klaslokaal voor professionals die deze once in a lifetime kans willen meemaken. De ticketprijs bedraagt €1000 ex BTW*, inclusief hospitality.

Voor meer uitgebreide informatie lees zeker ook even de onepager

 

NVP_FC & logo skybox

Onze partners