Logo

HR-professional zet STAP-budget in voor jouw professionele ontwikkeling (+Ledenvoordeel)

HR-professional zet STAP-budget in voor jouw professionele ontwikkeling (+Ledenvoordeel)

21 apr 2022
Ontwerp zonder titel (71).png

NVP en AIHR werken sinds 2021 samen. Dat heeft voor jou als NVP-lid als voordeel dat je met exclusieve korting trainingen van AIHR kunt volgen. Wat is AIHR? De Academy to Innovate HR (AIHR) is...

NVP en AIHR werken sinds 2021 samen. Dat heeft voor jou als NVP-lid als voordeel dat je met exclusieve korting trainingen van AIHR kunt volgen.

Wat is AIHR?
De Academy to Innovate HR (AIHR) is uitgegroeid tot de grootste online trainingsaanbieder die gespecialiseerd is in certificaatprogramma's voor HR. Het is de missie van AIHR om HR toekomstbestendig te maken door online onderwijsprogramma's van wereldklasse aan te bieden voor HR-professionals over de hele wereld.

Maak gebruik van jouw STAP-budget
En volg een van de certificeringsprogramma’s via AIHR. Je kunt bovendien ook nog gebruik maken van de NVP-korting.

Al het AIHR-aanbod is in het Engels, maar dat is voor jou als moderne HR-professional geen probleem. Als NVP-lid krijg je standaard 20% korting op het aanbod. 

Bekijk alvast het programma en trainingsaanbod en alle informatie over de inzet van jouw STAP-budget maak je keuze zodat je vanaf 2 mei je kunt aanmelden.

Let op: de eerste STAP-ronde was binnen 3 dagen geclaimd. We adviseren je om een moment in je agenda te reserveren om vooraf te checken welke trainingen je interesse hebben, zodat je voor de eerstvolgende financieringsronde op tijd bent! De volgende ronde opent op 2 mei 2022.

Onze partners