Logo

CIPD Survey: Wat gebeurt er in jouw wereld van werk

CIPD Survey: Wat gebeurt er in jouw wereld van werk

26 apr 2022
People Profession social 1600x900 no workday (1).png

Jouw antwoorden helpen om de jaarlijkse HR werkveld-update samen te stellen. Een Europees onderzoek op initiatief van CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development). Het is de kans om te laten weten wat er gebeurt in jouw wereld van werk.

Het invullen van de survey (in het Nederlands) kost je ongeveer 15 minuten van je tijd, maar meedoen levert ons en CIPD inzichten op die we later dit jaar graag je delen. Vul daarom nu de People Profession Survey 2022 in.

Waarom meedoen? 
Waarom zou je 15 minuten van jouw kostbare tijd besteden aan het invullen van dit Europese HR onderzoek?

  1. Je vertelt ons over jouw ervaring en wat belangrijk voor je is, daar richten CIPD & NVP het onderzoek op.
  2. Jouw antwoorden worden rechtstreeks verwerkt in de bronnen en hulpmiddelen die we creëren om jou te helpen. Hulpmiddelen zoals de Profession Map, de CIPD Learning Hub en het NVP programma-aanbod.
  3. Elke reactie helpt om een beter beeld van het vak te vormen in alle sectoren en regio's, waardoor jij en wij een beter begrip krijgen van het HR-werkveld als geheel.

Het is een cruciaal onderdeel van het begrijpen en ondersteunen van professionals zoals jij en de rol van HR als geheel. Het is bovendien iets dat we niet kunnen doen zonder jouw hulp.

VUL DAAROM NU DE SURVEY IN 

Alvast bedankt voor het besteden van jouw kostbare tijd aan dit onderzoek. Mede namens Wilson Wong,CIPD Head of Futures and Insight.
 

People Profession social 1600x900 no workday

Onze partners